Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

De afvoer van je douche, bad, toilet of lavabo ontstoppen? Kinderspel, toch!? Het internet staat immers vol van allerlei snelle en goedkope truukjes. Zo kan je een eenvoudige ontstopper met zuignap gebruiken, kokend water gebruiken of zelf een of andere chemisch product toepassen. Het resultaat is echter dikwijls niet naar wens. Bovendien zijn sommige methodes niet zonder gevaar: kokend water kan je afvoerbuizen in kunststof aantasten, chemische producten kunnen je gezondheid aanpassen.
Daarom kies je best voor een professionele ontstoppingsfirma zoals Q-Clean Gent.

Wij beschikken over alle mogelijke middelen om jouw afvoer in een mum van tijd professioneel te ontstoppen. Bovendien zijn wij slechts 1 telefoontje van je verwijderd en binnen de 24 uur ter plekke.

Alvorens onze ontstoppingspecialisten aan de slag gaan, wordt de huidige situatie grondig onder de loep genomen, zodat we een correcte diagnose van het probleem kunnen stellen. Om je lavabo, douche, bad of wc te onstoppen maken we gebruik van mechanische hulpmiddelen of hoge druk. Dat leidt in het merendeel van de gevallen tot een duurzame oplossing, zonder breekwerk en mogelijke schade.

Aan jou de keuze: ofwel maak je zelf de handen vuil met een geringe kans op succes, ofwel doe je beroep op Q-Clean Gent en ben je zeker van een passende oplossing voor jouw ontstoppingsprobleem.

Contacteer ons!

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.