Ontstoppen van alle riolen

Niet zelden situeert de ontstopping zich niet in je afvoerleidingen, maar in de riolering van je woning. Door het intensief gebruik van je keuken, badkamer en toilet stroomt er haast voortdurend afvalwater en vuil door je rioolleidingen. Wanneer ze samenklonteren en vast komen te zitten, geraakt je riolering geblokkeerd, waardoor het water in je toilet bijvoorbeeld weer naar boven komt en er vieze geurtjes uit je douche komen.

Maar al te dikwijls grijpen de bewoners dan naar chemische producten. Die zijn echter nefast voor het milieu en je gezondheid.
Daarom opteer je beter voor een professionele ontstoppingsfirma zoals Q-Clean Gent. Wij beschikken over ervaren vakmannen en alle nodige materiaal om je riolering perfect te ontstoppen. Wij ontstoppen alle rioleringen gaande van 110 cm doorsnede tot 400 cm doorsnede, in privéwoningen, handelspanden, bedrijven en overheidsinstellingen. Na grondig onderzoek gaan wij aan de slag met een spiraal, frees of hoge druk. In geen enkel geval loopt jouw riolering risico op schade. Wij maken – indien gewenst – ook het controleputje of slibvanger leeg.

Maak meteen uw afspraak!

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.